Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Zakelijke dienstverlening

API platform in optima forma

Een API platform is de naam van het platform dat een bedrijf moet gebruiken om tegen de toekomst bestendig te zijn. De digitale dataopslag blijft zich verder ontwikkelen: alles dat mogelijkerwijs digitaal vast kan worden gelegd, wordt tegenwoordig ook digitaal opgeslagen. Er is een integratieplatform nodig om al die informatie overzichtelijk te bundelen. Het API platform, of integratieplatform, zorgt ervoor dat de data die op verschillende applicaties staat in één digitale omgeving toegankelijk wordt. Als bedrijf kunt er veel baat bij hebben te werken met een overkoepelend API platform. Hier kunt u alle informatie opslaan die u nodig heeft om uw bedrijf te runnen. U bespaart een hoop tijd met het vinden en opslaan van data.

Waarom kiezen voor een API platform?

Waarom u voor een integratieplatform zou moeten kiezen? Er zijn eigenlijk geen redenen aan te wijzen om er niet voor te kiezen. Een API platform is ideaal voor elke organisatie en elk bedrijf dat grote hoeveelheden data tegelijk moet opslaan. Het is bijna ondoenlijk om vanuit verschillende losse applicaties te werken. Schaft u een integratieplatform bij Datacon in Tilburg aan? Dan krijgt u een platform van de hoogste kwaliteit. Dit bedrijf heeft namelijk jarenlange ervaring en veel expertise in huis.

Met wie kunt u uw API platform delen?

U kunt uw integratieplatform strikt voor uzelf houden, maar nog verstandiger is het om deze te delen. U kunt gebruikers toelaten aan de hand van Service Level Agreements. Uw afnemers krijgen toegang tot het platform. U kunt het platform bijvoorbeeld laten gebruiken door outlets, maar ook door prijsvergelijkers, internationale distributeurs en natuurlijk door webshops. Bij Datacon ontvangt u alle licenties die zijn vereist om op succesvolle wijze het API platform te laten draaien. Indien u liever heeft dat het platform voor u beheerd wordt, kunt u dat ook aangeven. Mocht u training willen, dan is ook dat een optie.

Gerelateerde artikelen

Aflossingsvrije hypotheken

Waarom een boekhouder inschakelen? AD-Vi vertelt er meer over

Een geslaagd evenement met behulp van een desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel