Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Aanbiedingen

Creëer een kattenbed voor jouw kat!

Creëer een kattenbed voor jouw kat! 

Je weet natuurlijk nooit helemaal zeker wat jouw kater of poes in de holst van de nacht uitvoert, en hoewel het beestje zich waarschijnlijk uren verlekkerd in het zonnetje in de vensterbank, heeft jouw huisdier ’s nachts ook heus nog een aantal uren slaap nodig. Vergis je hier niet in, het gebeurt vaak dat kattenhouders er niet over na denken dat een kat ’s nachts ook onderdak nodig heeft, en derhalve de hele nacht rondzwerft. Erg gevaarlijk, je weet nooit wat voor hardrijdende ‘gek’ er in het donker langs jouw beestje rijdt, en voor de rust van jouw kat is het ook niet al te goed. Het is dan ook van groot belang dat jouw kat een goed bedje heeft om lekker in uit te rusten, lees vooral even met ons mee! 

 

Hoe maak je nou een kattenbed?

Het verzorgen van een kattenbed is op veel verschillende manieren nodig. Misschien ligt jouw kat gedurende de dag wel vaak in het hoekje van de bank, en kan je ervoor zorgen dat je daar een lekker kleedje neerlegt zodat jouw kat daar ’s nachts ook neer zou ploffen. Gun je jouw kat toch meer haar of zijn eigen plekje, kan je natuurlijk een kattenmand of een kattenhuis voor jouw lieve beestje aanschaffen! 

 

Jouw kat moet naar binnen kunnen! 

Misschien een nog belangrijke tip dan ervoor zorgen dat jouw kat een lekker zacht en fijn bedje in huis heeft; ervoor zorgen dat jouw kat te allen tijde naar binnen kan en niet buiten hoeft te zwerven. Uiteraard kan het zo nu en dan voorkomen dat je vergeet jouw kat binnen te laten als je zelf al in slaap gevallen bent, maar juist daarom is een kattenluikje de perfecte oplossing. Wanneer jouw kat uit gestruind is kan jouw beestje zelf kiezen en besluiten wanneer hij of zij naar binnen wil. https://www.krabpaal.nl/