Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Zakelijk

De bediening van de bovenloopkraan

In de industrie komen we steeds vaker een of meerder bovenloopkranen tegen. Niet gek, want ze zijn enorm handig om dingen te verplaatsen. Deze kraan wordt ook wel een brugkraan genoemd in de industriewereld. De kranen zien we steeds meer, omdat werkprocessen hiermee geoptimaliseerd worden. Bovendien hebben ze een lange levensduur en een scherpe prijs. Zo zijn deze kranen te betalen en staan ze door de snelle levertijd al snel in je magazijn. Extra voordeel: de kranen zijn enorm veilig. Dit komt omdat de bovenloopkranen voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften. De kranen worden allemaal elektrisch aangestuurd.

 

Bediening

Zoals net al gezegd is de bediening van de bovenloopkraan elektrisch. De besturing kun je maken zoals je dat zelf wil. Dit kan middels verschillende systemen van bijvoorbeeld Hetronic. Je hebt daarbij een of twee knoppen bediening, het is maar net wat je zelf prettig vindt. De bediening van de bovenloopkraan is altijd radiografisch. Zo heb je drie systemen die heel bekend zijn voor de bediening. Dat zijn de Nova, de ergo mshl v2 en de zender tg serie.

 

Nova s

De Nova S is een compacte radiografische zender. Je kunt zelf kiezen of deze zender drukknoppen of tuimelschakelaars moet hebben. De Nova S zorgt ervoor dat de besturing heel eenvoudig wordt en bovendien ook nog eens efficiënt. De Nova S is betrouwbaar, waardoor je magazijn een veilige omgeving is en blijft. Deze zender is ideaal als je op zoek bent naar compact en lichtgewicht. De serie is gemaakt voor doeleinden waar een beperkt aantal digitale functies voldoende zijn. De bewegingsvrijheid is optimaal en de Nova S kan bevestigd worden aan de riem van de operator. Toch liever een iets minder compact systeem? Dan kun je nog kijken naar de andere twee zenders die eerder genoemd werden. Veel succes met het uitkiezen van de juiste bediening.

https://www.hetronic.nl/radiografische-zenders/nova-s-serie/

Gerelateerde artikelen

De gezondheid van dieren is belangrijk

Verschillende manieren van coderen

Overtuig potentiële klanten met een offerte