Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed zoals vakantiewoningen

Als u graag wilt investeren, dan is investeren in vastgoed bij Center Parcs een aantrekkelijke optie. Door hun jarenlange ervaring zijn er al veel investeerders die gebruik hebben gemaakt van de diensten. Dit komt omdat Center Parcs Vastgoed de mogelijkheid biedt om op een veilige manier te investeren in vastgoed. U kunt hier geld investeren in een breed aanbod aan vakantiewoningen. Deze vakantiewoningen bevinden zich zowel in Nederland als in het buitenland. De vastgoedontwikkeling bij Center Parcs staat niet stil. Er worden nog steeds toeristische parken met vakantiewoningen ontworpen en gebouwd. Center Parcs heeft zo’n acht miljoen klanten waardoor u gegarandeerd bent van inkomen.

Begeleiding van een expert

Investeren in vastgoed is niet voor iedereen een dagelijkse bezigheid en vraagt om kennis van zaken. Daarom kan het fijn zijn om hierin begeleid te worden door een expert op het gebied van investeren in vastgoed. Center Parcs Vastgoed biedt hierin een oplossing: zij hebben verschillende adviseurs in dienst die u bij elke stap in het proces kunnen begeleiden. Daarnaast worden er ook informatie- en verkoopdagen georganiseerd waarbij u op een toegankelijke manier de nodige informatie in kunt winnen. Mocht u gebruik willen maken van de begeleiding van de adviseurs, dan kunt u altijd contact opnemen met Center Parcs Vastgoed.

Hoe werkt het?

Investeren in vastgoed kunt u doen door geld te investeren in een vakantiewoning bij Center Parcs. U koopt dan een vakantiewoning en verhuurt deze vervolgens weer aan Center Parcs op basis van een huurovereenkomst of een beheerovereenkomst. Center Parcs zorgt ervoor dat u altijd gegarandeerd bent van huurinkomsten. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over zaken waarbij u bij andere vastgoedzaken wel mee te maken kunt krijgen, denk hierbij aan bijvoorbeeld leegstand of onderhoud. Hierdoor kunt u uw geld investeren zoals u dat wilt maar zonder al te grote risico’s.

Gerelateerde artikelen

Kosten outplacement

Onderhoud aan gebouwen

Welk effect heeft een schoongemaakt kantoorpand?