Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Bedrijven

Let op deze zaken als u een professionele luchtreiniger met HEPA-filter wilt kopen

Met een schone werkplek zorgt u ervoor dat u en uw medewerkers optimaal presteren, zich fit voelen en zich beter kunnen concentreren. U zult al snel merken dat de productiviteit op uw afdeling stijgt. Een van de belangrijkste onderdelen van een hygiënische werkomgeving is de voortdurende toevoer van frisse, gereinigde lucht. Het openzetten van een raam of de deur volstaat daarvoor niet. Als u verzekerd wilt zijn van een optimaal gereinigde lucht, doet u er goed aan een professionele luchtreiniger met HEPA-filter te kopen. Ontdek meer over deze luchtzuiveraars met geavanceerde, wetenschappelijk bewezen technieken bij Faton Health!

Wat is een HEPA-filter en hoe zorgt deze voor reiniging van de lucht?

HEPA is de afkorting van “High-Efficiency Particulate Air”. Gaat u een professionele luchtreiniger met HEPA-filter kopen, dan bent u verzekerd van een systeem dat ten minste 85% van de schadelijke deeltjes uit de lucht filtert. Met de modellen van Faton Health kiest u voor een zeer effectief apparaat dat tot wel 99,95% van de deeltjes effectief filtert. De filter verzwaart de deeltjes, waardoor deze op de grond vallen en vervolgens gefilterd worden. Het gaat bijvoorbeeld om:

  • Huisstofmijt
  • Pollen
  • Bacteriën
  • Virussen
  • Schimmels

Kies voor de Home & Small Business of de Professional Line

Bij het kopen van een professionele luchtreiniger met HEPA-filter, is het van belang om op een aantal zaken te letten. Hoe hoog zijn bijvoorbeeld de plafonds in uw ruimte? Wat is het aantal vierkante meters? Zijn er meestal dezelfde medewerkers aanwezig of betreft het een doorstroomlocatie met veel verschillende bezoekers? Voor grote, drukbezochte ruimtes heeft Faton Health namelijk de Professional Line ontwikkeld, die voorzien is van bipolaire ionisatie. Op de website leest u meer over deze technologie. Voor woningen of (kleine) kantoorpanden volstaat de Home & Small Business Line. U bekijkt op de website het gehele aanbod aan luchtzuiveringssystemen, waar u direct uw bestelling plaatst.