Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Dienstverlening

Audiovisuele middelen : huren of kopen?

Audiovisuele apparatuur is niet meer weg te denken en ontbreken nog maar zelden in het bedrijfsleven, bij organisaties en overheid. Alhoewel de apparatuur naarmate ze zijn bestaansrecht hebben bewezen, steeds goedkoper worden, is nog lang niet alle apparatuur binnen bereik van de budgetten. Wanneer schaf je een middel aan en wanneer ga je over tut huur. En wat zijn de voordelen en nadelen van beide opties. Hier vertellen wij u graag wat meer over.

Aanschaf van audiovisuele apparatuur

Stel, u heeft een beamer nodig. De keuze tussen aanschaffen en kopen ligt dan vaak bij de vraag hoe vaak u dit apparaat nodig heeft; is het regelmatig of is dit incidenteel. U kunt overwegen er een te huren om hem uit te proberen en daarna te besluiten of u hem koopt. Bij beamers is het nl. zo dat de vele mogelijkheden pas duidelijk worden bij gebruik. Anders ligt dit bijvoorbeeld bij een geluidsinstallatie. Deze wordt aangeschaft in situaties waarbij de installatie een vaste plek krijgt binnen een gebouw. Deze apparatuur is niet praktisch om te vervoeren. Gelukkig zijn er vele prijsklassen en verschillende uitvoeringen. Aanschaf van een standaard apparaat is het beste om mee te beginnen. 

Wanneer huren bijna onvermijdelijk is

Het aanschaffen van een videowall of www.jfad.nl/verkoop/smartboard/ gebeurt niet zomaar. Dat komt omdat er enorm veel techniek komt kijken bij de installatie en aansluiting van een wall. Wanneer men tot aanschaf overgaat, is dit vaak omdat de videowall een vaste plek krijgt op een prominente plek. Kiest u voor een videowall om uw beursdeelname mee te versterken, dan is het raadzaam zo’n wall te huren. In dat geval heeft u geen omkijken naar het transport van de kwetsbare schermen en wordt de installatie, maar ook de demontage achteraf, verzorgd door de leverancier van dit spectaculaire middel.

Bezoek de link voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Een bus huren bij dit verhuurbedrijf in Weert voor fijn transport

Afscheidscadeau’s voor collega

Goede iPhone 12 hoesjes bestel je bij een betrouwbare webshop