Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf verhelpt optrekkend vocht in woningen en monumenten

Optrekkend vocht is een vochtprobleem dat u het best zo snel mogelijk kunt verhelpen. Hoe langer het optrekkend vocht blijft zitten, des te groter wordt het vochtprobleem. BODIMA is een bedrijf uit Breda dat problemen als optrekkend vocht bestrijdt. Ook kunt u bij dit gespecialiseerde bedrijf terecht voor andere werkzaamheden, zoals spouwmuurisolatie bij u op locatie in Brabant. Op de meeste werkzaamheden krijgt u tien jaar garantie, zodat u verzekerd bent van een goed resultaat. Is er toch iets niet helemaal goed gegaan? Dan komen de deskundige medewerkers langs om het probleem alsnog goed op te lossen.

Wat is optrekkend vocht en hoe wordt dit verholpen?

Optrekkend vocht wordt ook wel opstijgend vocht genoemd. Vooral oudere panden krijgen te maken met dit optrekkende vocht. Dit probleem kunt u herkennen door bijvoorbeeld het ontstaan van schimmels op de muur. Komt de verf en/of het behangpapier los en of begint dit af te bladderen? Dat is ook een teken dat dit probleem zich op uw muren voordoet. Daarnaast ruikt het vaak muf in de desbetreffende ruimte. Als u dit probleem in uw woning of bedrijfspand ontdekt, neemt u het best zo snel mogelijk contact op met BODIMA in Breda. De medewerkers van dit bedrijf lossen dit probleem vaak al binnen een dag op! Heeft u daarnaast in uw pand in Brabant ook interesse in andere werkzaamheden, zoals spouwmuurisolatie? Dan staan deze medewerkers tevens voor u klaar om uw spouwmuren goed te isoleren.

Neem contact op en ga het vochtprobleem tegen

Zorg ervoor dat het optrekkend vocht zo snel mogelijk wordt tegengegaan door BODIMA uit Breda in te schakelen. De contactgegevens vindt u op de website van dit bedrijf. Zo kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor diverse werkzaamheden, zoals spouwmuurisolatie in Brabant, die binnen een korte periode kunnen worden uitgevoerd binnen uw woning of het monumentale pand waarvoor u verantwoordelijk bent.