Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Bedrijven

Led Design Holland is veel meer dan een led-expert

U kunt bij Led Design Holland aankloppen voor het complete dienstenpakket op het gebied van zakelijke verlichting:

  • het opstellen van een professioneel lichtplan op maat;
  • de inkoop van leds tegen scherpe prijzen bij een erkende led-groothandel;
  • het netjes en vakkundig installeren van de lampen;
  • service achteraf mocht die nodig zijn.

Het Led Design Holland-team is enthousiast, ervaren en deskundig. De medewerkers zijn op de hoogte van de laatste technische snufjes op het gebied van led verlichting industrie en ze weten wat de huidige trends zijn. Samenwerken met Led Design Holland biedt u als klant tal voor voordelen. Zo krijgt u één vast contactpersoon toegewezen die u tijdens het hele led-traject van a tot z bijstaat. U krijgt ledlampen van de allerhoogste kwaliteit. Die lichtbronnen zijn energiezuinig, gaan jaren mee en zien er prachtig uit. Led Design Holland kijkt verder van lampen alleen. Er wordt altijd gekozen voor duurzame, innovatieve, slimme oplossingen. Denkt u aan een lichtmanagementsysteem met dimmers, lichtsturing en smart sensoren.

Dit zijn een paar voorbeelden van bedrijven waar Led Design Holland voor werkt: Valvoline, VDL Groep, Opel, Ford, Primera, Multimate, gemeente Breda, Panos en Riwal. Riwal verhuurt, verkoopt en onderhoudt hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Aanvullend levert deze firma losse onderdelen en worden opleidingen aangeboden. Riwal is in 1968 opgericht en staat voor “ (…) veilig en efficiënt werken op hoogte (…) “. Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Riwal hoog in het vaandel. Op de website lezen we: “ (…) door een positieve werkcultuur voor onze medewerkers te creëren, ons bewust te zijn van onze CO2 footprint, afval te verminderen en doelen te ondersteunen in de lokale gemeenschappen waar wij deel van uitmaken, streven we naar een positieve invloed. (…).”

Ook u kunt vaste klant worden van Led Design Holland. De samenwerking begint met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. U kunt al uw vragen over led stellen en u krijgt te horen wat er allemaal mogelijk is qua armaturen. Ook zal Led Design Holland u vertellen over mogelijke subsidies voor bedrijven.

https://www.leddesignholland.nl/