Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Mode en Kleding

Een dagje er tussenuit met je baby. Wat neem je mee in de luiertas?

Een dagje er tussenuit met je baby. Wat neem je mee in de luiertas?

Als je van plan bent om weg te gaan en je neemt de kleine mee, dan is het heel erg handig om een luiertas mee te nemen. In die luiertas kan je dan alles stoppen wat je nodig hebt onderweg als je op stap gaat met je kleine. Misschien ben je bang dat je iets vergeet mee te nemen, lees dan verder in deze blog, want dan lees je alles over wat je allemaal mee zou kunnen nemen in je luiertas. Dan weet je zeker dat je alles hebt meegenomen wat jij en je baby nodig hebben. 

Wat stop je allemaal in een luiertas? 

Bij het inpakken van je luiertas zijn een aantal dingen die je zeker niet mag vergeten. De basis spullen die je mee moet nemen in je luiertas zijn:

  • Luiers

Natuurlijk mogen de luiers niet ontbreken in je luiertas. Zorg ervoor dat je ruim genoeg luiers meeneemt, je weet natuurlijk nooit of er een extra ongelukje kan gebeuren onderweg.

  • Billendoekjes

Deze doekjes, waar je de billen van je kleine lekker schoon en fris kan maken zijn onmisbaar in je luiertas. 

  • Luierzakjes

Hiervoor zou je boterhamzakjes of een ander soort wegwerpzakjes kunnen gebruiken. Hiermee voorkom je dat de onaangename geurtjes van de luier zich gaan verspreiden. 

  • Babyzalf

Hiermee verzacht je de billen van de baby bij het verschonen van de luier. Hiermee voorkom je of behandel je luieruitslag. 

  • Setje schone babykleren

Neem altijd een extra setje schone kleding mee in de luiertas. Mocht er onderweg een ongelukje gebeuren, dan ben je daar ook op voorbereid. 

Mocht je maar even kort weg gaan zou je ook een luieretui mee kunnen nemen in een schooltas, meiden hebben die altijd wel. Dan neem je alles mee wat je nodig hebt om de luier van je kleintje te verschonen. 

Kan je de spullen voor je kleintje ook in een clutch tas meenemen?

Een clutch tas gebruiken voor het meenemen van de spullen die je nodig hebt voor je kleintje is een hele uitdaging. Het zou wel kunnen als je van alles een mini versie mee zou nemen. Maar echt ideaal is het niet, want je loopt veel sneller de kans dat je te weinig spullen mee hebt om je kleintje goed te kunnen verzorgen. 

Een extra setje kleding kan je bijvoorbeeld al niet meenemen, als er dan een ongelukje gebeurt kan je meteen naar huis toe.