Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Mode en Kleding

Tips voor goedkope boodschappen

Tips voor goedkope boodschappen

In de huidige tijd waarin alles duurder is geworden, zijn we ons er steeds vaker van bewust dat we goed moeten kijken naar hoe we ons geld uitgeven. Des te belangrijker dus om ook bij onze boodschappen rekening te houden met bepaalde acties en aanbiedingen. Om ervoor te zorgen dat je ondanks de stijgende prijzen toch nog enigszins op de kosten kunt letten, hebben we een aantal praktische tips voor je. Met deze tips kun je namelijk al snel tot wel enkele tientallen euro’s per maand besparen. Doe er je voordeel mee dus!

 

Bekijk de folders

Besparen op de boodschappen kan vaak een stuk eenvoudiger dan we aanvankelijk denken. Omdat we kiezen voor gemak, vergeten we vaak dat bepaalde producten elders vele malen goedkoper zijn. Het is dus verstandig om wekelijks de reclamefolders door te bladeren, zodat jij met je Beste boodschappentrolley de verschillende winkels langs kunt, voor de beste prijs.

 

Sla voorraad in

Is de suiker de ene week in de aanbieding, neem dan gerust een pak of twee extra mee. Aangezien het toch niet over datum kan gaan, kun je het prima een tijd in de kelderkast laten staan. Je zult namelijk zien dat wanneer je dit regelmatig doet met producten die langer houdbaar zijn, je dit uiteindelijk een flinke besparing kan opleveren. Bekijk dus niet alleen wat je die week wilt eten, maar kijk ook naar andere producten die in de aanbieding zijn en je normaalgesproken regelmatig nodig hebt.

 

Ga aan het einde van de dag

Bij 5top vind je verschillende tips over hoe je kunt besparen over allerlei producten. Zo kun je bijvoorbeeld aan het einde van de dag bepaalde spullen voor vaak een stuk minder geld mee naar huis nemen. Dit heeft ermee te maken dat de datum bijna is verstreken, maar het nog prima te consumeren is. Hierbij moet je denken aan producten zoals brood, vlees of andere verse spullen.