Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Mode en Kleding

Laat je jurk direct vermaken na aankoop in deze bruidswinkel in Rotterdam

Je gaat binnenkort naar een gala, evenement of andere speciale gelegenheid. Of misschien ga je binnenkort wel trouwen. In al deze gevallen mag een schitterende bruids-, cocktail- of galajurk natuurlijk niet ontbreken. Zo kun je stralend van de dag of avond genieten. Tijdens je zoektocht heb je er vast aan gedacht om je jurk online te bestellen. Op deze manier heb je echter niet de mogelijkheid om deze te passen en indien nodig direct te laten vermaken. Bij Opaack Galerie, een bruidswinkel in Rotterdam, kun je zoveel jurken passen als je wilt en laat je deze vervolgens inkorten of innemen bij de Rotterdamse Modefabriek.

Maak je keuze voor een prachtige (bruids)jurk uit het grootste assortiment van de stad

Naast dat je profiteert van het feit dat je je jurk direct kunt laten inkorten of innemen, heeft deze bruidswinkel in Rotterdam ook nog eens het grootste assortiment aan bruids- en avondjurken van de stad. Tijdens je bezoek of een privéafspraak voor een pasmoment met je familie, kun je ook eens de speciale hoek met aanbiedingen bekijken. Hier vind je namelijk diverse prachtige jurken voor iedere smaak en elk figuur tegen een aantrekkelijke prijs. Heb je voor een privéafspraak gekozen? Dan zorgen de stylisten van Opaack Galerie voor een hapje en drankje.

Voldoende parkeergelegenheid voor de deur

In een grote stad kan het nog weleens lastig zijn om een parkeerplek te vinden. Bij deze bruidswinkel in Rotterdam is echter voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Zo kun je zorgeloos aan je zoektocht naar de perfecte jurk beginnen! Bovendien voorzien de ervaren stylisten je graag van persoonlijk advies en kies je misschien zelfs een jurk uit waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op dinsdag en zondag op afspraak. Hiervoor kun je direct telefonisch contact opnemen met Opaack Galerie.

https://opaack.nl/