Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Mode en Kleding

Inspiratie voor een nieuw toilet nodig? Lees het hier!

Het toilet is een ruimte waar je natuurlijk wel vaak komt, maar niet uren in doorbrengt. Het is ook een kleine ruimte, maar dat wil niet zeggen dat de ruimte vergeten kan worden. Een toilet is namelijk wel een ruimte waar je veel leuke dingen mee kan doen. Niet te vergeten dat de ruimte ook door visite gebruikt wordt. Dan wil je natuurlijk wel een goede indruk achter laten, want wie wil er nu op een vieze of kapotte wc zitten. In dit artikel lees je een aantal leuke inspiratie voor het toilet

Het gebruik van voegkleur

Ben je op zoek naar iets unieks, wat je bijna nergens ziet? Dan is het gebruik van een voegkleur iets voor jou! Je ziet het niet veel meer, maar er zijn veel mogelijkheden in kleuren van de voegen. Je moet er wel van houden, want in sommige gevallen kan het er ouderwets uitzien. 

Beton Gestuukte muren

De betonnen look geeft echt een hele strakke uitstraling. Er zitten geen voegen of naden in de muur wat een rustig effect creëert. De look wordt ook wel gebruikt in chique restaurants of advocatenkantoren. Wanneer je luxe en strakheid wilt uitstralen, is dit echt de perfecte stijl.

Marmer en luxe

De echte trend van 2021 is de marmeren muren en of vloeren. Je kunt het marmer goed combineren met houten meubels of juist strakke zwarte of witte meubels. De marmeren tegels zullen een echte luxe uitstraling geven. Wanneer je hiernaar op zoek bent, dan is dit een hele goede optie.

Wat jouw stijl en wat jij mooi vindt, is voor iedereen persoonlijk. Dat maakt het natuurlijk ontzettend leuk als je een eigen woning kunt inrichten. Je zult je eigen stijl direct zien wanneer je naar binnen komt. Voor meer inspiratie kun je terecht op de website van Huis Inrichten.

 

Gerelateerde artikelen

Armbanden als mannen sieraad

Een dagje er tussenuit met je baby. Wat neem je mee in de luiertas?

Van verstandskies naar geen kies