Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Bedrijven

manukahoning van manukahoningdokter

Manukahoning van manukahoningdokter

Manuka honing wordt al millennia gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder wonden, keelpijn, tandpijn, tandvleesaandoeningen, maag gezondheid en meer. Het wordt geprezen omdat het de sterkste antibacteriële eigenschappen heeft. Er zijn verschillende certificeringen vereisten om te garanderen dat honing uit Nieuw-Zeeland komt, zelfs als niet alle honing Manuka honing is. Manuka Honing is een soort monoflorale honing, wat inhoudt dat de nectar voor de honing uitsluitend wordt verkregen uit de Manuka-bloem.

Manukahoning van manukahoningdokter

Multiflora-honing daarentegen wordt gemaakt van de nectar van talloze bloemen. Dit suggereert dat de verwerking faciliteit of bijen die van bloem naar bloem vliegen, het vermengden. Tot voor kort was er geen gevestigde methode om “echte” Manuka Honing te identificeren, wat vragen opriep. Omdat er tot voor kort geen gevestigde methode was om “echte” Manuka Honing te identificeren, waren er vragen en misvattingen over de oorsprong van dit gevierde superfood. Probeer je echte Manuka honing te krijgen? Bezoek onze website op Manukahoning van manukahoningdokter voor meer informatie.

Manuka Honing onderscheidt zich van andere honing door de krachtige antibacteriële effecten van actieve ingrediënten, waaronder methylglyoxal. Bijen bestuiven de Leptospermum scoparium-bloem of de Manuka-plant, die beide inheems zijn in Nieuw-Zeeland, om Manuka honing te creëren. De Manuka-bloem groeit alleen op geïsoleerde locaties in Nieuw-Zeeland, wat het oogsten uitdagender en duurder maakt. Het bloeit ook slechts twee tot zes weken per jaar.

Manukahoning van manukahoningdokter

Neem eenmaal per dag 1 tot 2 theelepels om een goede gezondheid te behouden. Neem twee tot drie keer per dag twee theelepels voor zweren of keelpijn. Manuka Alvorens zachtjes te worden ingenomen, moet honing worden opgelost in speeksel, zodat het zijn magie kan uitoefenen op de pijnlijke plekken. Vermijd het drinken van water gedurende 15 minuten na inname van honing, zodat de honing kan blijven werken aan de getroffen gebieden zonder weggespoeld te worden.