Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Dienstverlening

Afscheidscadeau’s voor collega

Het afscheid nemen van een collega is nooit leuk. Daarom moet je er op de laatste dag iets leuk van maken. Organiseer bijvoorbeeld in het geheim een soort van afscheidsfeestje of ga met alle collega’s een drankje doen bij een leuk cafeetje. Afscheid nemen is niet leuk daarom moet je er het beste van maken. Maak er een onvergetelijk afscheid van. Dit kan door een leuk cadeau te kopen zodat je de collega iets mee geeft waar die later er op terug kan kijken en dan weer met een glimlach op die tijd teug kijkt. Lees in deze blog iets over een leuke afscheidscadeau’s.

Etentje of drankje

Wanneer een collega afscheid neemt van de organisatie, omdat hij of zij een andere uitdaging aangaat bij een ander bedrijf of omdat de collega met pensioen gaat kan je hem of haar verrassen met een leuk etentje of gezellig met zijn allen iets gaan drinken. Maak er een onvergetelijke middag of avond van!

Jilster Tijdschrift

Wanneer een collega afscheid neemt, om wat voor reden dan ook kan je hem of haar verrassen met een leuk cadeau speciaal voor het afscheid. Daar heeft Jilster iets heel leuks voor verzonnen. Daar kan je met een groep collega’s en wellicht ook klanten en leveranciers een tijdschrift maken. Daarin zet je leuke verhalen die je met die collega beleeft heb en kan je leuke anekdotes beschrijven. Je kan een pagina maken over de collega, organisatie of over een bepaalde klanten groep die zo blij met hem of haar waren. Al heb je niet een super goede bant met de collega, schroom dan niet om toch iets aardigs te zeggen over de collega. Zorg ervoor dat ze met plezier en blijdschap terug kijkt op haar dienst periode! Over handig dit originele cadeau en de reactie zal waarschijnlijk onvergetelijk zijn. Kijk op jilster.nl voor meer informatie en neem gerust contact met Jilster op!

Bezoek de link voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Single groepsreizen voor singles die niet alleen op reis willen

Boeken drukken

Audiovisuele middelen : huren of kopen?