Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Dienstverlening

Invulboek zwangerschap

Ben je op zoek naar een persoonlijk en waardevol geschenk voor een aanstaande moeder… of ben jij deze aanstaande moeder zelf? In beiden gevallen is een invulboek zwangerschap een heel mooi geschenk, dat op een prachtige wijze de mama-in-spé de kans biedt om deze bijzondere maanden van groei en ontwikkeling vast te leggen. Moeders die een vulboek hebben bijgehouden geven vaak aan dankzij een het boekje niet alleen de mooiste en moeilijkste momenten te hebben vereeuwigd, maar ook een vorm van begeleiding en steun te hebben gevonden tussen de regels door.

Zwangerschapsdagboek: een steuntje in de rug

Net als een ‘gewoon’ dagboek, kan een invulboek tijdens de zwangerschap werkelijk een steuntje in de rug vormen. Want met een zwangerschap komen niet alleen mooie, maar ook uitdagende of zelfs pittige momenten om de hoek kijken. Van stressvolle dagen tot euforische momenten: een invulboek biedt de kans om het allemaal vast te leggen, zodat je deze periode altijd levendig zult blijven herinneren. Net als dromen, kunnen herinneringen namelijk vluchtig zijn. Wat je denkt beslist niet te zullen vergeten, kan soms toch op de achtergrond raken of uit je geheugen ontsnappen. Een invulboek blaast de herinnering via iedere pagina weer tot leven.

Tips en overzicht

Veel invulboeken komen met een maandoverzicht, tips en informatie, bijvoorbeeld met betrekking tot hoe groot de baby is, hoe zwaar de baby ongeveer weegt op het moment van schrijven: van tips tot mijlpalen, een invulboek is een persoonlijke ruimte om 9 maanden met jou mee te dragen tijdens het groeien en bloeien. Maar ook na 9 maanden is het invulboek nog steeds geschikt en geliefd om te worden gebruikt als dagboek. De reis houdt immers niet op na de bevalling: hij begint pas!

 

Verschillende soorten invulboeken

Er zijn vele verschillende invulboeken waar uit kan worden gekozen. Zij verschillen in vorm en maat, design en inhoudt. Daarnaast zijn er invulboeken die specifiek gewijd zijn aan de zwangerschap, de kraamperiode, en die van het kraambezoek. Daarnaast zijn er ook invulboeken die specifiek bedoeld zijn voor de ‘babyperiode’ na de bevalling. Op deze manier vind je altijd een invulboek die bij jou past.

Gerelateerde artikelen

Perilex aansluiting voor elektrische kooktoestellen

Verhuizen en achteruitrijden

Elektricien Nieuwegein, de beste elektricien voor jou!